Κατηγορίες
Τελευταία νέα

Λίγα λόγια για τον ιστότοπό μας

Ο ιστότοπός μας αποσκοπεί στη διάνοιξη ενός διαύλου ενημέρωσης και επικοινωνίας του επισκέπτη για θέματα που αφορούν στο σχολείο, μέσα από τα εργαλεία που προσφέρουν σήμερα οι Nέες Tεχνολογίες, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις, να περιηγείται σε υλικό από σχολικές δραστηριότητες, να έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά έγγραφα, να ανακατευθύνεται σε ιστοτόπους με εκπαιδευτικό υλικό και να προωθεί τα ερωτήματα και αιτήματα προς τη διεύθυνση του σχολείου.

Ο ιστότοπός μας φιλοξενείται στις υποδομές του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου και συμμορφώνεται με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των εργαλείων προγραμματισμού και διαχείρισης που διατίθενται. Η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί από σταθερό Η/Υ ή και από τις σύγχρονες “έξυπνες” συσκευές (κινητά, τάμπλετ κλπ) καθώς η προβολή προσαρμόζεται αυτόματα στις προδιαγραφές της συσκευής που χρησιμοποιείται.

Η πλοήγηση στις ιστοσελίδες μας πραγματοποιείται από τα σχετικά μενού στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Εκεί θα βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό οργανωμένο σε κατηγορίες.

Στην αρχική οθόνη του ιστοτόπου μας μπορείτε να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα – ανακοινώσεις, ταξινομημένα σε χρονική σειρά (νεότερο –> παλαιότερο). Αν επιθυμείτε να δείτε όλα τα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί μπορείτε να επιλέξετε “Αρχείο δημοσιεύσεων” από το μενού “Το σχολείο μας”.

Ελπίζουμε ο ιστότοπός μας να συνδράμει στην προσπάθεια για ένα σύγχρονο, ανοιχτό στους γονείς και στην κοινωνία σχολείο. Σε κάθε περίπτωση προσδοκούμε να σας φανεί χρήσιμος και λειτουργικός.